Basutbildarna – utbildningar online inom arbetsmiljö


Basutbildarna ger er den kunskap och de intyg som krävs inom arbetsmiljö. Både för att kunna offerera och projektera, men såklart även för att kunna utföra olika arbeten enligt de regelverk och krav som finns. De flesta av deras utbildningar riktar sig mot bygg- och entreprenadbranschen och flera är högst relevanta för takarbeten på hög höjd, så som deras fallskyddsutbildning online. Deras bredare utbildningar i arbetsmiljö gäller däremot alla branscher.

Utbildningar online med hög kvalitet

Basutbildarna utbildar och har utbildat och utfärdat certifikat till elever sedan 2016. De har under åren ökat utbudet av utbildningar de erbjuder för att möta efterfrågan från sina kunder. Deras kurser håller hög kvalitet och de är bland annat godkända utbildare av Afa. De är också ackrediterad kompetensregistrator hos ID06 och samtliga kurser går att få registrerade på ditt personliga ID06-kort. Du kan som kund alltid vara säker på att deras kursinnehåll är korrekt och uppdaterat till gällande lagar och regler.

Kurserna, kursmaterialet och utlärningssättet håller en förstklassig nivå för att göra inlärningen pedagogisk och så effektiv som möjligt och ge dig kunskapen du behöver i ditt arbete.

De värnar om sina kunder och vill att de alltid skall vara nöjda. För detta har de en ”pengarna tillbaka-garanti”. Beställer du en utbildning hos dem så kan du om du inte är nöjd begära pengarna tillbaka. Det gör att du kan prova en utbildning och begära pengarna tillbaka om utbildningen inte passade dig. Se närmre villkor när du beställer hos dem.
Basutbildarna erbjuder idag följande utbildningar online:

# BAS P / BAS U – Byggarbetsmiljösamordnare
# SAM & BAM – Systematiskt arbetsmiljöarbete & Bättre arbetsmiljö
# ARBETE PÅ VÄG
# FALLSKYDD
# SÄKRA LYFT
# STÄLLNING, 2-9 METER
Deras populäraste utbildning är deras kurs BAS P BAS U (BAS = Byggarbetsmiljösamordnare) som bedrivs som en självstudiekurs. Men de har även lärarledda utbildningar genom videolänk för den som föredrar det. Intyget för BAS P/U är giltig i 5 år efter avklarat prov och visar att du får verka som BAS P och/eller BAS U.
 
Deras bredaste utbildningar är deras utbildningar i SAM & BAM. De är generella för alla branscher och lämpliga för till exempel skyddsombud, chefer och arbetsgivare samt för dem som jobbar närmre med arbetsmiljöfrågor.
 
Kolla in Basutbildarnas hemsida här för mer info och för att läsa mer om de olika utbildningarna de erbjuder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *