Stockholms bästa företag för papptak

Proffstak AB utgår från Södertälje med arbetar i hela Stockholm

Det finns en mängd företag både i Södertälje och i hela Stockholm som påstår sig kunna lägga papptak och duktak ute hos villa/radhus ägare med platta eller låglutande tak. Det är viktigt att du väljer rätt företag för detta, och det är garanterat bäst att välja ett som nischat bara arbetar med papptak. Problemet är också att det är enorm skillnad på papptak utförd av yrkesarbetare vs papptak utfört av snickare eller hemmafixare, då han köper materialet på bygghandeln. Inget fel i att vara hemmafixare och limma lite papp på vedboden eller bastutaket, men när det kommer till taket för ditt boende bör du helt enkelt inte göra det. Nackdelen med dessa material med klisterkant, eller en bytta asfaltsmassa som medföljer är att de inte är till för låglutande tak, de håller inte riktigt tätt. De kanske kan hålla tätt på ett tak med 30 graders lutning men inte ett tak där det blir stående blötsnö och vatten på. Vi på Proffstak arbetar med Katepals takpapp, som skruvas i ena kanten och sedan svetsas överlappet med gasol, det inbyggda bitumen i pappen smälter och skarvarna blir täta, så täta att de till och med klarar av att stå under flera centimeter vatten, utan att takets livslängd eller täthet påverkas av detta.

Proffstak AB – Gör jobbet bra

Vi lämnar 15års garanti på papptak

Vi garanterar att tak vi utför blir bra och att du som kund kommer känna dig nöjd med taket när arbetet är slutfört. Kunden står i Fokus för oss och vi är mån om vårt rykte. Vi kommer inte bara ut och reparerar ditt tak eller lägger om ditt tak och drar vidare. Vi hjälper till med tips och rådgivning om underhåll du själv kan utföra för att maximera livslängden på ditt papptak. Med dagens material kan man säga att livslängden på ett papptak är 30-40år, självklart kan detta variera, beroende på bland annat om du underhåller det. Vill du inte själv underhålla det erbjuder Proffstak även serviceavtal, där vi kommer ut och rensar hängrännor och takbrunnar, snöskottning och allmän städning av ditt tak från löv och barr.

Proffstak arbetar med följande

Papptak i Stockholm och angränsande län. Duktak och även i vissa fall tegeltak och plåttak. Vi levererar såklart kompletta papptak, med allt som hör till : Hängrännor, stuprör, fotplåtar, krönplåtar, vindskivor. Vi bygger också kilar på tak för att få bort stående vatten, vi byter ut råspont som blivi skadat, vi byter ut takljuskupoler och monterar all typ av taksäkerhet. Vi åker ut på reparationsjobb av läckande tak, vi arbetar med tätskikt på balkonger terasser och socklar. Vi är experter på läcksökning och vågar påstå att vi alltid till slut hittar orsaken till ett läckande tak, innan ger vi oss inte. Vi monterar även gröna tak (sedumtak) Vi hjälper till med tilläggsisolering av tak för lägre energiförbrukning, och vi sammarbetar med solcellsföretag och kan ge dig en komplett offert med både solceller och omläggning av ditt papptak om du så önskar. Vill du veta mer? Pris på papptak ? Kontakta oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *