Takservice Stockholm

takservice stockholm

Skaffa ett avtal på takservice stockholm med Proffstak AB

Proffstak AB slår upp portarna i början på året 2024 och kommer främst rikta sig in på att lägga papptak i hela stockholmslän samt angränsande. Vi kommer rikta oss in på takläggning åt konsumenter samt takservice stockholm, det vill säga stugor, villor, radhus, garage, förrådstak i första hand, men även ta på oss större omläggningar åt byggare och BRF`S . Vi sammarbetar med både plåtslagare och solcellsföretag, just för att kunna erbjuda helhetslösningar på tak. Kunden vill gärna ha allt jobb som ska utföras hemma hos sig på en och samma offert, det kan vi erbjuda.

Vad innebär serviceavtal på tak?

Med Proffstak kan du komma överens om ett avtal, eller beställa service på ditt tak under enstaka tillfällen. Service på tak kan innebära olika saker. men här nedan är exempel på arbetsmoment som kan ingå i ett serviceavtal :

 • Kontroll av tak – Vi kontrollerar alla typer av tak, det är alltid en lönsam affär att hitta brister och sprickor i tak innan läckage har uppstått. Våra experter har lång erfarenhet och vet vart på taket de ska leta och hur. Vi utför denna typ av takservice stockholm i hela länet.
 • Rengöring av tak/Tvätt av tak – borsta bort löv, barr och mossa från delar av tak eller hela tak. Att frigöra tex tegeltak från mosspåväxt kan inte bara ge ett estetiskt snyggt tak, utan också förlänga livslängden på taket avsevärt.
 • Lagning av alla typer av tak. Samt läckagesökning av tak vid behov.
 • Snöskottning av tak
 • Komplettering av saknad taksäkerhet – Vi monterar all typ av taksäkerhet så det ska vara säkert för dig som husägare att ta dig upp på taket, samt att sotaren ska godkänna vägen upp för att kunna sota säkert.
 • Vi åker ut på akuta läckage av tak i hela Stockholm 24/7 .

Papptak och duktak i huvudsak

Vi har egen personal med mångårig erfarenhet av papptak och duktak . Det är dessa typer av tak vi är specialister på, för tegel och plåt har vi pålitliga UE som arbetar via oss och är duktiga på det. Proffstak är inte ett serviceföretag endast utan dessa saker är bara uttöver våra huvudsakliga uppgifter. All vår personal talar svenska och är serviceminded och lätta att ha att göra med. takservice stockholm utförs i den mån det hinns med, men akuta läckage prioriteras då självklart kunden står i fokus. Oavsett vilken typ av takrenovering du tänkt utföra, är vi gärna med och räknar på det. Vi är inte heller på något sätt snåla med råd och tips om tak. Vi älskar tak och diskuterar gärna ditt tak med dig. Ta kontakt med oss på Proffstak AB .

Vad för typ av takarbeten vi helst utför

Alla typer av takarbeten och allt som rör taket är intressant för oss. Vi tycker om utmaningar och vi älskar att imponera på kunder och visa vad vi går för. Men detta är saker vi främst strävar efter att arbeta med inom tak :

 • Omläggningar av papptak i alla storlekar 10m2 – 10.000m2
 • Nyproduktion av papptak i stockholm , hallar m.m.
 • Omläggningar och nyproduktion av PVC och TPO duktak.
 • Montering av taksäkerhet snörasskydd, vajersystem, gångbryggor och takstegar.
 • Mindre snickerier på tak, tex byta ut takljuskupoler.

Läckagesökning av papptak i stockholm

Som tidigare nämnt älskar vi utmaningar. och bland det svåraste inom tak kan vara att ibland hitta läckage. Vi är duktiga på det, vi brinner för det och vi hittar alltid orsaken till läckaget. Vi använder oss av expertis i kombination med nyteknik för att hitta läckageorsaken. Och du får alltid ett bra pris på tak av oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *