Takläggare Stockholm

taläggare stockholm

Proffstak AB – Din takläggare i Stockholm

Din takläggare stockholm och angränsande län som du alltid kan lita på. När vi får ett samtal eller en förfrågan om lagning av tak eller behov av takläggare stockholm eller angränsande län, förstår vi läget och hur akut det är om det tex rör sig om ett läckande tak under tiden på året det regnar eller snöar mycket. Vi agerar och visar direkt vi är en takläggar företag som fokuserar på nöjda kunder. Vi tar kontakt inom 24h , oftast snabbare och stämmer av ett platsbesök, vi tar på plats fram en åtgärdsplan och bestämmer ett datum för åtgärder om vi kommer överens om tid och det ekonomiska. Ingen väntetid för kunder med akuta problem på tak i stockholm.

Proffstak har egna takläggare

Många takläggare stockholm kör med inhyrd personal, och tummar även på säkerhet när det kommer till att följa arbetsmiljöverkets regler för arbete på hög höjd. Allt detta tillsammans innebär att det kan vara svårt att tävla om ett projekt om det bara ska handla om priset. Vi på proffstak har bara egna, anställda takläggare stockholm . Vi värnar om vår personal och räknar alltid med taksäkerhet på de arbeten vi offererar. Är det ett litet reparationsjobb på taket, arbetar våra montörer med sele och lina, är det störe projekt har vi staket runt om. Visst har vi också duktiga sammarbetspartners inom snickerier, plåtslageri och även tegeltak, om vi skulle få mer att göra än vi själva hinner med, men i sånt fall berättar vi detta innan vi offererar ett jobb. Vi tror att kunden ska vara medveten om vilka det är som kommer för att utföra ett arbete hemma på ditt tak. Våra takläggare presenterar sig vid arbetets start och kommunicerar med dig som kund under arbetets gång. Allt för att öka nöjd-kund upplevelsen.

Takläggare stockholm som främst lägger papptak

Proffstak AB arbetar främst med låglutande papptak. Vi har över 40 års erfarenhet från detta på kontor och bland våra montörer. Våra takläggare har all tänkbar teoretisk och praktiskt utbildning när det kommer till papptak och duktak, och du kan därmed vara säker på att det alltid innebär ett proffsigt resultat när vi är ute och lagar ett tak eller när takläggarna lägger om ett komplett tak. Med komplett tak menas inte bara takpapp eller taktegel utan allt annat som rör taket också, plåtdetaljer, hängrännor,stuprör , takbrunnar och taksäkerhet. Vi levererar den högsta möjliga kvaliten på tak, till marknadens lägsta priser. Är ni fler än ett hushåll som kontaktar oss för takbyte, finns det samordningsrabatter takläggning att tillgå. ska du lägga om ditt papptak stockholm, är våra takläggare dem som gör det bäst och effektivast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *