Papptak i Södertälje

papptak i södertälje
Din takläggare som lägger papptak i Södertälje

Vi lägger Papptak i Södertälje.

Har du ett papptak, tegeltak eller plåttak i Södertälje och går i funderingarna om det är dags att lägga om? kontakta då oss om en gratis översyn av taket och en gratis offert med ROT – avdrag för åtgärder eller omläggning av ditt papptak i Södertälje. Vi är etablerade i Södertälje men arbetar i hela Stockholm samt mälardalen. Vi arbetar med högklassiga takmaterial, och våra montörer är utbildade och kan sin sak.
Alla typer av papptak i södertälje är intressant för oss, oavsett om taket är 10m2 på ett förråd eller en hel bostadsrättsförening med ett dussital radhus tak i papp. Vi lägger samma omsorg och noggranhet på samtliga tak vi lägger. I denna bildexempel ovan är det ett plåttak TRP 20 från början som börjat läcka, Vi tilläggsisolerade med en 30mm boardskiva och sedan la papp på det hela. 30mm tilläggsisolering på taket kanske inte ger nåt UV värde, men det va för att jämna ut plåttaket och möjligöra pappläggning på jämt och fins underlag. Ni kanske ser generalskarvar på pappen, men dessa blev remade med en 30cm bredpappremsa som helsvetsades över generalskarven för att färdigställa papptaket.

papp tak i södertälje

Proffstak arbetar med papptak och tätskikt på balkonger i Södertälje och hela stockholm.

Proffstak AB är nystartade januari 2024 – Vi lägger främst papptak åt privatpersoner och brf`s i Södertälje och såklart hela Stockholm. Papp tak är det vi främst vill arbeta med, men givetvis utför vi även tex tätskikt på terasser, hussocklar och balkonger. Att vi är nystartade 2024 betyder inte att vi är nya på detta. Vi vi har över 40 års sammanlagd erfarenhet från papptak inom företaget. Vi utbildar all vår personal som också är svenskspråkig och vi arbetar alltid på tak med vår egna personal, inte inhyrda UE. Det är gratis att ringa och boka ett möte med oss, om du har ett papptak du misstänker är dåligt, vi kommer ut och tittar och pratar helt kostnadsfritt. ‘vi tar därefter fram en offert på åtgärder eller eventuell omläggning av ditt papp tak. Kontakta Proffstak AB för fri rådgivning om ditt papptak idag.

Utför Proffstak AB tegeltak och plåttak?

Vi arbetar främst med papp och duktak, men vi levererar såklart kompletta tak med all som hör till. Vi byter ut hängrännor,stuprör,krönplåtar och annat som hör till taket. Vi levererar alltid helhetslösningar som täcker det kunden vill ha. Vi utför mindre snickerier själv, och det vi inte klarar av eller har tid för har vi duktiga samarbetspartners för. Har du ett plåttak eller ett papptak i Södertälje dessutom, får du gärna kontakta oss på Proffstak för hjälp om du har funderingar på att laga eller lägga om. Både gamla tak som ska renoveras och läggas om, och även nyproduktion.

Vi utför sockeltätning i Södertälje

papptak södertälje

Vi lägger membran på både vertikala och horizontella gjutskarvar. Ofta görs detta på husgrunder vid nyproduktion men även vid dräneringar. Vi lägger också tätskikt /bromatta på balkonger,terasser och i vissa fall innergårdar i hela södertälje. Vi har kompetensen att arbeta med asfaltsgryta om situationen så kräver det. Vi utför också provtryckning av tätskikt på terasser och balkonger som sedan ska byggas eller gjutas in. Inte bara papptak i Södertälje . I många fall räcker det med en ocklulärbesiktning, men för bådas skull är det bättre att provtrycka enligt konstens alla regler med minst 60mm vatten över högsta punkten på taket. Våra duktiga montörer har lika mycket erfarenhet från tätning av gjutskarvar, balkonger och terasser. Rent praktiskt så är en kombination av båda typer av arbeten roligast för montören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *